Lediga tjänster i produktion:

Lagerarbetare – med erfarenhet av affärssystem och transport dokumentation.

Du kommer att tillhöra vår lager/distributions avdelning och svara för materialförflyttning inom bolaget samt lastning/lossning av transporter, rapportering sker i vårt affärssystem ISCALA.

Arbetet sker på dagtid och kräver att du har truckkort med behörighet B2 dvs motviktstruck samt erfarenhet av arbete i affärssystem och transport dokumentation.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lageransvarig Fredrik Aqvilin tel: 0739 734 501.

Din ansökan märkt ”Lagerarbetare” skickas till a.thor@sigpse.com

Slipare – med erfarenhet av mekaniskt underhåll.

Vi söker dig som vill arbeta med underhåll av våra valsar och skärstål som används i vår produktion. Avdelningen består av tre personer och är en viktig funktion för att företaget skall kunna leverera en hög kvalitet på dess produkter.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha erfarenhet av underhåll och mätteknik, vara noggrann samt ha känsla för kvalité och service. Arbetet sker på 2-skift.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledare Pernille Nielsen tel: 0739 734 542.

Ansökan märkt ”Slipare” skickas till a.thor@sigpse.com

Servicetekniker – till vår reparations och underhålls avdelning.

Vi söker nu en servicetekniker som tillsammans med övriga medarbetare har ansvaret för vårt mekaniska underhållsarbete. I tjänsten ingår att arbeta med förebyggande underhåll på våra produktionsanläggningar, genomföra reparationer, felsökning, medverka i utvecklingsprojekt och nyinstallationer samt i övrigt att arbeta med allmänt förekommande mekaniska servicearbeten.

Du kommer att ingå in en arbetsgrupp som har bred erfarenhet och arbetar mycket självständigt. Tillsammans med våra elektriker ansvarar gruppen för att vår produktionsanläggning hålls igång, Då beredskapstjänst ingår i befattningen förutsätter det att du är bosatt eller väljer att bosätta dig i närområdet.

Som person måste du vara praktiskt lagd, kunna arbeta både självständigt och i grupp samt kunna ta egna initiativ. Vi värdesätter hög servicegrad, samarbetsförmåga och förmåga att ta ansvar.

Du som söker bör ha verkstadsteknisk gymnasial utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en anställning med varierande uppgifter på ett tryggt och stabilt företag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Stefan Enocson, tel: 0371-37530.

Din ansökan märkt ”Servicetekniker” skickas till a.thor@sigpse.com

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så vänta inte med att skicka in er ansökan.