Signode Industrial Group – FINANCIAL CONTROLLER

Burseryds Bruk som ingår i Signode Industrial Group, bildades 1910 och företaget har ständigt präglats av såväl nytänkande som flexibilitet. I Burseryd tillverkar vi bandstålsprodukter inom produktområdena kabelband, industriband, varmförzinkande band och emballageband. Vår säljorganisation säljer och levererar systemlösningar för bandning, sträckfilmning och märkning av gods till industrin. Vi har ca 130 anställda och en omsättning på ungefär 600 Mkr. Signode Industrial Group är en världsomspännande koncern med 7000 anställda och en omsättning på 2,4 miljarder dollar.

Vill du arbeta i en händelserik Småländsk industrimiljö som mäter ett av världens största förpackningsbolag?

Vill du vara med och vidareutveckla vår ekonomifunktion? 

– Då kan denna intressanta tjänst bli din    I en spännande miljö med kombination av Småländsk anrik industrianda och världens största globala förpackningsbolag får du möjligheten att arbeta i en internationell organisation med verksamheter som omfattar produktion, försäljning och service/support.

Du tillhör vår ekonomiavdelning i Burseryd som består av 4 personer. Rollen som Financial Controller innehåller en bredd av uppgifter. Du arbetar med bokslut och rapportering, vilket sker både internt inom bolaget samt till internationella kontakter inom koncernen. Du sköter uppföljning och presentationer av nyckeltal samt löpande rapporter och projektunderlag till interna funktioner. En annan viktig del är uppföljning, rapportering och kalkylering inom gruppens program för förbättringsinitiativ, vilket innefattar de nordiska bolagen inom Signode. Du kommer vara högst delaktig i att utveckla och effektivisera vår ekonomifunktion.

Hos oss finns det goda möjligheter att påverka sin långsiktiga personliga utveckling! Med starka muskler inom koncernen, fokus på investering och effektivisering står vi stadigt inför en mycket spännande framtid!

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller har liknande erfarenhet. Du har goda systemkunskaper och är en van användare av både Excel och affärssystem. Vårt koncernspråk är engelska, därför ser vi att du behärskar språket väl i både tal och skrift.

Du trivs i en händelserik miljö där du tar egna initiativ till ständiga förbättringar med stor nyfikenhet. Du har stor arbetskapacitet och gillar att arbeta mot deadlines på ett analytiskt och strukturerat sätt. I din roll kommer du ha många interna kontaktytor vilket kräver en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive. Kontakta Ulrika Danielsson för mer information om tjänsten.