Vi rekryterar en produktionsteknisk chef

Är du vår nya Produktionstekniska chef?

Signode Industrial Group fortsätter utveckla sin framgångsrika verksamhet i Burseryd och du kommer att ha en viktig roll i detta.

Uppdrag

Som produktionsteknisk chef kommer du att ansvara för utvecklingen av produktionsteknik, service/underhåll och ständiga förbättringar. Du har personalansvar och ingår i ledningsgruppen, du rapporterar till divisionens operations manager.

Ditt ansvarsområde omfattar:

  • Produktionsteknik
  • Service/underhåll
  • Ständiga förbättringar

 Huvudsakliga arbetsuppgifter för funktionen är:

  • Ansvara för bolagets projekt och underhållsavdelning
  • Driva ständiga förbättringar
  • Driva investeringsprojekt.
  • Identifiera, analysera och upprätta investeringsplaner och driva beslutade projekt.
  • Driva produktivitetsuppföljningssystem.
  • Driva avdelningen framåt.
  • Säkerställa linjer och maskiners tillgänglighet och skapa underhållsplaner för att minimera oplanerade stopp

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten behöver du teknisk kompetens som du skaffat dig genom akademiska studier, eller på annat sätt. Vi förutsätter ett antal års relevant yrkeserfarenhet från process eller tillverkningsindustri och att du jobbat med produktionsteknik, service/underhåll och ständiga förbättringar. Du är en van projektledare som erfarenhet av att driva förbättringsarbete och ser teamet som en tillgång.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har bra kompetens inom affärssystem och Officepaketet.

Du behöver gilla det strategiska arbetet samtidigt som du i det dagliga till stor del är operativ. Som person drivs du av utveckling och har förmågan att på ett strukturerat sätt omvandla utvecklingsmöjligheter i konkreta förbättringar. Du är en duktig ledare och har hög förmåga att kommunicera och samarbeta med alla delar i organisationen.

Ditt erbjudande

Välkommen till en genuin bruksmiljö med stark historia, stabilitet och god lönsamhet med sikte på förändring och modernisering. Signode Industrial Group erbjuder möjligheter för dig som vill jobba i en global koncern med internationella kontakter och där Burseryds Bruk är en stark bas för verksamheten i koncernen. Stor internationell prägel finns utifrån koncernens omfattning. Du kommer till ett generöst och investeringsvilligt bolag som månar om personalen där snabba beslutsvägar och möjligheten till påverkan är stor.

I denna rekrytering samarbetar Signode Industrial Group med Codeq AB. Information lämnas av: Liv Hultén, 0370 – 51 59 96 eller Sören Holmlind, 0515 – 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Burseryd.

Ansökan önskas omgående, dock senast 15 april via www.codeq.se.