Vi söker efter en Produktionsledare

Vill du ta nästa steg som produktionsledare i en genuin bruksmiljö med internationell touch?

Signode Industrial Group förstärker med en ny Produktionsledare som får en viktig roll i vår utveckling av produktionsverksamheten. Som ledare har du stort teknikinnehåll i din roll men tyngdpunkten ligger på personalledning. Du ingår i produktionsledningen och rapporterar till organisationens Supply Chain Manager.

Huvudsakliga uppgifter

  • Ansvara för daglig styrning, löpande drift samt uppföljning av produktionssegmentet.
  • Personalledning och kompetensutveckling. (bemanning, personalutveckling, medarbetarsamtal, lönefrågor m.m).
  • Förbättringsarbete och produktionsutveckling.
  • Projektledning av mindre projekt på avdelningen.
  • Uppföljning och rapportering av nyckeltal.
  • Ansvara för arbetsmiljöfrågor.
  • Ständiga förbättringar.

 Kvalifikationer

Vi vill att du har några års erfarenhet som ledare inom tillverkningsindustrin och du kan även vara teamledaren som vill ta nästa steg uppåt.

Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har grundläggande kompetens inom affärssystem och Officepaketet.

Personlighet

För att lyckas i rollen behöver du mycket goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga som gör att du tillsammans med organisationen kan vara med och utveckla produktion och organisation. Du behöver vara intresserad av människor samt ha en nyfikenhet på att lära dig nya saker, teamwork och utveckling av personalen är något som du lägger stor vikt vid.

Ditt erbjudande

Välkommen till en genuin bruksmiljö med stark historia, stabilitet och god lönsamhet med sikte på förändring och modernisering. Signode Industrial Group erbjuder möjligheter för dig som vill jobba i en global koncern med internationella kontakter och där Burseryds Bruk är en stark bas för verksamheten i koncernen. Internationellt nätverk och möjlighet till vidare ledarutveckling väntar dig som vill ta steget som produktionsledare Du kommer till ett generöst och investeringsvilligt bolag som månar om personalen och där snabba beslutsvägar och möjligheten till påverkan finns.

I denna rekrytering samarbetar Signode Industrial Group med Codeq AB. Information lämnas av: Liv Hultén, 0370 – 51 59 96 eller Sören Holmlind, 0515 – 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt övernekommelse.

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Burseryd.

Ansökan önskas omgående, dock senast 15 april via www.codeq.se.