Vi söker en medarbetare till Customer Service

 

Vill du bli en del av vårt team?

I rollen kommer du hantera alla sorters frågor berörande försäljning och det ställer krav på att du kan arbeta självständigt och vara en problemlösare för att du ska bli framgångsrik i ditt arbete. Vidare ställer rollen krav på att du ska vara en god kommunikatör i både tal och skrift och har en känsla för service då du dagligen har kontakt med kunder. Det är viktigt att du är en teamplayer för att du ska trivas i din roll. Hos oss kommer du att axla en bred roll där du kommer att få ansvara för bland annat uppdateringen av kundregister inom din avdelning och agera länk mellan sälj och administration.

Du kommer till exempel att:

* Vara primär kontaktperson mot lager och produktion, men också för kunder och övriga samarbetspartners gällande kundtjänstärenden

* Kontakta befintliga kunder för att säkerställa behov och bibehålla goda relationer

* Ha eget kundansvar

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och är nyfiken på att lära och snabbt kan anamma ny information. Du stimuleras av att ha många bollar i luften och att ha tät kontakt med kunder och kollegor. Vi ser även att du ska vara skicklig på att se den stora bilden och kunna förutse problem.

Vi söker dig som:

* Har goda erfarenheter från kundtjänstarbete

* Erfarenhet inom internationell handel

* God datorvana, specifikt Excel och Iscala

* Flytande i svenska och engelska, både tal och skrift. Tredje språk är meriterande.

Som person är du strukturerad och affärsmässig med ett analytiskt sinne, du brinner för verksamhetsutveckling och utgår alltid från kundens bästa. Ditt arbete präglas av ett datadrivet förhållningssätt i kombination med en förmåga att se samband och förstå helheten.

Sänd ansökan till:

Mette Nilsson

Försäljningschef Burseryds Bruk

m.nilsson@sigpse.com