Mekaniker till vår reparations- och underhållsavdelning

Burseryds Bruk, som ingår i Signode Industrial Group, bildades 1910 och företaget har ständigt präglats av såväl nytänkande som flexibilitet. I Burseryd tillverkar vi bandstålsprodukter inom produktområdena kabelband, industriband, varmförzinkade band och emballageband. Vår säljorganisation säljer och levererar systemlösningar för bandning, sträckfilmning och märkning av gods till industrin. Vi har ca 140 anställda och en omsättning på ungefär 600 Mkr. Signode Industrial Group är en världsomspännande koncern med 7000 anställda och en omsättning på 2,8 miljarder dollar. Vi erbjuder intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i trivsam miljö.

Vi söker nu en mekaniker till vår produktionsenhet i Burseryd. Du kommer att ingå i ett lag med mekaniker och elektriker som ansvarar för förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll och förbättringsarbete inom vår fabriksanläggning.

Som person måste du vara praktiskt lagd, kunna arbeta både självständigt och i grupp samt vara initiativtagande. Vi värdesätter hög servicegrad, samarbetsförmåga och förmåga att ta ansvar. Då beredskapstjänst ingår i befattningen förutsätter det att du är bosatt eller väljer att bosätta dig i närområdet.

Du som söker bör ha verkstadsteknisk gymnasial utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet inom maskinbearbetning för tillverkning och reparation av reservdelar är meriterande. Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en anställning med varierande arbetsuppgifter med utvecklingsmöjligheter på ett tryggt och stabilt företag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta teknisk chef Andreas Almborg, tel 0371-375 47. Din ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till a.almborg@sigpse.com

Urval och intervjuer sker löpande så sök gärna så fort som möjligt, dock senast 15 september 2019.