Nu söker vi Skärverksoperatörer 


Vill du vara med att bygga vår framtid?!
 
Vi står nu inför ett generationsskifte och söker därför personal till vår produktion och vårt lager. Framförallt till två av våra skärverk. Tjänsterna kan innebära skiftgång.
 
På Signode Industrial Group arbetar vi inom två affärsområden, Emballageband och Industrial Applications. Inom Emballageband tillverkar vi stålband som framförallt används inom godssäkring. Inom Industrial Applications tillverkar vi industriband och varmförzinkade band på kundorder.
 
Samtliga befattningar kräver att Du visar ett stort engagemang och lär Dig den process som Du tillsammans med dina arbetskamrater ansvarar för.
 
Vi söker Dig som är flexibel, har samarbetsförmåga och servicekänsla. Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet av arbete inom verkstadsindustri samt teknisk utbildning på gymnasienivå.
 
Vi erbjuder intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i trivsam miljö.
 
För att få mer information om företaget och de aktuella befattningarna tar Du kontakt med vår HR-chef, Sanna Åqvist, tel. 0739 734 545. Ansökan skickar Du senast 2019-04-14 till Sanna Åqvist via email: s.aqvist@sigpse.com. Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande